POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Termeni și condiții
PENTRU UTILIZAREA ACESTUI WEB SITE ESTE NECESAR SĂ CITIŢI ŞI SĂ ACCEPTAŢI ACESTE REGULI. UTILIZAREA ÎN CONTINUARE A ACESTUI WEB SITE PRESUPUNE CĂ SUNTEŢI DE ACORD CU URMATOARELE REGULI :
– RB COREC SRL poate deţine informaţii despre DUMNEAVOASTRA , pe care ni le-aţi oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract etc.). Aceste informaţii pot include, printre altele, numele si prenumele Dvs, domiciliul, numere de telefon, informaţii despre modul în care folosiţi serviciile şi produsele noastre, s.a.
1. Informaţiile despre utilizatorii serviciului nostrum, asa cum au fost enumerate mai sus, pot fi folosite de noi doar în scopuri asociate comercializării serviciilor şi produselor specifice RB COREC SRL, cum ar fi :


1.1 procesarea ordinelor sau cererilor Dvs, de cazare si / sau masa;
1.2 oferirea de produse şi / sau servicii către Dvs;
1.3 facturarea produselor sau serviciilor;
1.4 soluţionarea cererilor, întrebarilor sau a reclamaţiilor ;
1.5 contactarea Dvs ( inclusiv prin postă, email, fax, mesaje text, telefon etc.) în legătură cu oferte de produse şi servicii ale RB COREC SRL sau în legătură cu produse şi servicii ale unor terţe părţi, din acelasi domeniu de activitate sau conex, atent selecţionate, în cazul în care v-aţi exprimat o dorinţă expresă în acest sens.

2. Toate informaţiile pe care le-aţi furnizat în cadrul site-ului www.bellamuzica.ro sunt strict confidenţiale şi nu vor fi divulgate niciunei terţe părţi.
2.1 Conform politicii noastre de protejare a informaţiilor, putem oferi unor terţe părti anumite informaţii de ansamblu, doar cu caracter statistic, referitoare la domeniile de interes ale utilizatorilor serviciului. Aceste informaţii nu vor cuprinde informaţii personale de identificare, cu excepţia cazurilor când acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastră sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea sau procedurile judiciare, conform reglementarii europene GDPR.